Oskiyapim-AntuYaSo
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Oskiyapim-AntuYaSo

Paylasım web sitesi

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

cüneyt arkının fena sözleri

2 posters
YazarMesaj
mc.sinan
administrateur
administrateur

Tesekkür : 0

cüneyt arkının fena sözleri Empty
MesajKonu: cüneyt arkının fena sözleri   cüneyt arkının fena sözleri EmptyCuma Mart 28, 2008 8:59 am

GENÇLER ÇOK GÜLDÜ

Cüneyt Arkın, Hülya Koçyiğit, Müjdat Gezen, Ayla Algan ve yönetmen Safa Önal'ın plaketle ödüllendirildikleri etkinliğe; Cüneyt Arkın'ın esprili sözleri damgasını vurdu. Arkın, "Biz başrolü paylaştığımız bayan arkadaşlarımıza yan gözle bakmazdık. Onlar bizim ailemiz, namusumuzdu" dedi. Usta oyuncunun "Rambo'ya ok atmayı ben öğrettim" açıklaması ise öğrencileri çok güldürdü. Yaptığı konuşmada, gençlerin Türk tarihinin ayrıntılarını bilmesi gerektiğini vurgulayan Cüneyt Arkın, şunları söyledi:

BELDEN AŞAĞI MI?

"Geçmişini bilmeyen toplum geleceğini bilemez. Gençlerin tarihimize sahip çıkması gerekir. Amerika'nın var olmasında Hollywood'un etkisi büyüktür. Rambo, ok atmayı benden öğrenmiştir." Arkın, bir öğretim üyesiyle yaşadığı ilginç diyaloğu da anlatarak, üniversiteli öğrencilerini kahkaya boğdu. Usta oyuncunun "Öğretim üyesi bana 'Fonksiyonların devam ediyor mu?' diye sordu. Ben de ona 'Belden aşağı mı, belden yukarı mı?' diye sordum" sözleri alkış yağmuruna tutuldu.
Admin
Admin
Admin
Admin

Tesekkür : 0

cüneyt arkının fena sözleri Empty
MesajKonu: Geri: cüneyt arkının fena sözleri   cüneyt arkının fena sözleri EmptyCuma Mart 28, 2008 11:20 am

paylasım icin teskkürler
https://oskiyapim.yetkin-forum.com

cüneyt arkının fena sözleri
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-