Oskiyapim-AntuYaSo
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Oskiyapim-AntuYaSo

Paylasım web sitesi

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Tipim değilsini sindiremedi

YazarMesaj
Admin
Admin
Admin
Admin

Tesekkür : 0

Tipim değilsini sindiremedi Empty
MesajKonu: Tipim değilsini sindiremedi   Tipim değilsini sindiremedi EmptyCuma Nis. 11, 2008 4:36 am

Okuldaki bir arkadaşının çıkma teklifini kabul etmeyerek Akdeniz Üniversitesi’ndeki olayların çıkma nedeni olarak gösterilen Buket, "Ahmet yeni yılın ilk günlerinde bana arkadaşlık teklif etti. Ben ona tipim değilsin cevabını verdim. Bunu sindiremedi. Bir süre benimle sosyete diye alay ettiler" dedi.

AKDENİZ Üniversitesi’ndeki olayların başlamasına neden olduğu öne sürülen karşıt görüşlü iki öğrencinin aşık olduğu Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Muhasebe Bölümü öğrencisi 19 yaşındaki Buket Ünal, yaşadıklarını telefonda anlattı. İzmir’de annesi Nüket Ünal’ın Konak’taki evinde bulunan Buket, olayların ardından ilk otobüsle İzmir’e geldiğini ve can güvenliği olmadığı gerekçesiyle 1 ay süreyle Antalya’ya dönmeyi düşünmediğini söyledi.

Buket Ünal, Diyarbakırlı 20 yaşındaki Ahmet Bekmez’le ilk temasının kampustaki kantinde olduğunu söyledi. Buket, şunları anlattı: "Ahmet, yeni yılın ilk günlerinde bana arkadaşlık teklif etti. Ben de ’tipim değilsin’ diyerek kabul etmedim. Bunu sindiremedi. Bana teklif ederken bile ’Benimle çıkacaksın’ diye emir kelimeleri kullandı. Zaten bu hoşuma gitmemişti. Ahmet, arkadaşlık kuracağım bir tip değildi. Reddedildiği günden itibaren beni nerede görse, ’Sosyete’ diye laf atar oldu. Taciz mesajlarına başladı."

Ahmet Bekmez’in cep telefonuna ’Seni kaçıracağım’, ’Benim olacaksın’, ’Benimle çıkmak zorundasın’, ’Başkasına yar etmem seni’, ’Başkasıyla çıkamazsın, o kişiyi öldürürüm. Seni de kaçırtırım’ gibi mesajlar geçtiğini söyleyen Buket Ünal, "Rahatsız oldum. Bunu yurt müdürüne söyledim. Dilekçe verdim. Dilekçemi işleme koymadılar. Annem, bu olayların polise yansımasını istemediği için emniyet güçlerine ve savcılığa bildirmedim" dedi. Olayların yaşandığı 4 Nisan Cuma gecesi Ahmet Bekmez’in yurda gizlice girerek kendisini görmeye geldiğini belirten Buket, "Beni bulamamış. En yakın arkadaşım Ayşegül’ü görmüş. Ayşegül, onu istemediğimi söyleyince kafasına sopayla vurmuş" diye diye konuştu.

ANNE: OKUTMAYA ÇALIŞIYORUM

Annesi Nüket Ünal da yıllar önce eşinden boşandığını, demokrat bir ailenin kızı olduğunu, bakıcılık yaparak kızını okutmaya çalıştığını söyledi. Nüket Ünal, "Kızımın bu tür olaylarla anılmasını istemiyorum. Tek isteğim onun iyi bir meslek sahibi olabilmesi" dedi.
https://oskiyapim.yetkin-forum.com

Tipim değilsini sindiremedi
1 sayfadaki 1 sayfası