Armağan Uzun’a attığı mesajlarla gündeme gelen, eşini de şantajla suçlayan Burcu A.’nın korkunç planı... Genç kadının, kocasını kezzapla öldürmesi için eski personeline verdiği talimatlar telefon takibine takıldı
Popstar yarışmasının İzmir elemelerini kazanıp, final seçmelerine giremeyen Burcu A., Bülent Ersoy ile Armağan Uzun’u birbirine düşürmüştü. Genç kadın daha sonra da eşi Nazif A.’ya yönelik çıplak şantaj suçlamasıyla gündeme gelmişti. Burcu A.’nın son marifeti ise oldukça korkunç. Malatyalı emlakçı Nazif A.’nın 8 Şubat 2008 tarihindeki ‘kendisini tehdit ettiği’ şikayeti üzerine, Burcu A.’nın telefonları takibe alındı. Teknik takipte ise Burcu A.’nın kocasını eski personeli Alişan D.’ye öldürtmek için plan yaptığı ve karşılığında Aksaray’da dükkan açmayı teklif ettiği ortaya çıktı. Eşinin yüzüne kezzap atarak, öldürülmesi talimatını veren Burcu A.’nın tuzağı Alişan D.’nin hırsızlık suçuyla yakalanması ile bozuldu.
BİZ EŞİMLE ANLAŞTIK
Akşam Gazetesi'nden Ömer Yalçın'ın haberine göre, telefon görüşmelerinden ardından ifadesine başvurulan Burcu A. “Alişan ile İzmir’de görüştüm. Eşimin beni öldürmesi adam tuttuğunu söyledi ve bu ses kayıtlarını bana gönderdi. Karşılığında benden para aldı. Eşimin de yanına giderek ‘Burcu seni öldürecek’ demiş ondan da para almıştır. Eşimle anlaştık savcılığa dilekçe vererek şikâyetini geri alacaktır” dedi.
OLMAZSA JİLETLE KES
Alişan D., ise ifadesinde “Bana eski patronum Nazif A.’nın yüzüne kezzap dökmemi, jiletle kesmemi, gerekirse silahla vurmamı isteyince tamam dedim” diye konuştu.
İŞTE O KONUŞMALAR
Burcu A.’nın, Alişan D.’ye ağabeyiyle birlikte kocasını öldürmesi talimatını verdiği telefon görüşmeleri tüyler ürpertici. İşte o konuşmaların bir bölümü:
B.A.A.- Sen napcaksın, bugün halledebilir misin?
A.D.- Valla bilmiyorum bakacam işte
B.A.A.- Bence bugün hallet ki, yarın gel sen İstanbul’a beraber gidelim. Büro işini halledelim. Bir an önce orada çalışma yapalım.
A.D.- Tamam bu işler basit değil yani kolay değil. Sonuçta bir insana zarar verisin yani bu insanlara zarar verisin bi şekilde, vuracaksın yani.
B.A.A.- Biliyorum da abisi önemli değil ya, abisi yani ona sen bir kıyıda sıkıp gitsen bile senin altında araba var. O su var ya (kezzaptan söz ediyor) buldum dediğin, onu döküp halletsen bile tamamdır yani iki dakikada.
ŞİKAYETİMİ GERİ ALMAM
Nazif A. ise eşini yalanlayarak, şikayetini geri almadığını ifade etti. Nazif A. “Eşim Alişan’ı Aksaray’da işyeri açmak vaadiyle ikna etmiş” dedi. Mahkeme tekrar ifadesi alınmak üzere Burcu A. hakkında mahkemeye zorla getirilme kararı alarak, duruşmayı erteledi.