ngiltere'nin The Sun gazetesinde bugün çıkan haberde, Fenerbahçeli futbolcu Deivid'in Chelsea takımına gönderme yaptığı "Şampiyonlar Ligi'ni parayla satın alamazsınız" ifadesine yer verildi.
Fenerbahçe, İngiltere'de
Deivid'in Chelsea karşısında muhteşem bir gole imza attığını kaydeden gazete, mavili takıma karşı yine zafere ulaşacaklarını söyleyen Brezilyalı futbolcunun şu sözlerine yer verdi: "Futbolda isim ve parayla maç kazanılmıyor. Sahaya çıkıp mücadele etmeniz gerekiyor, 11'e karşı 11. Parayla oyuncu alıyorsunuz, fakat takım kurmak başka bir şey. Salı gecesi ölümüne oynayacağız ve yarı finale çıkan ekip biz olacağız."
Deivid, sözlerine şöyle devam etti: "Oyundan önce Kezman'la konuştum ve bana kaleci Cudicini'nin sert vuruşları karşılamakta zayıf olduğunu söyledi. Top ondan uzaklaşınca yavaş tepki verdiğini ve kale çizgisini aşırabileceğini söyledi. Ben de onu denedim."
Ünlü Rus milyarderi Roman Abramovich'in Chelsea oyuncularına yaptığı 350 milyon Sterlin'lik yatırımın önemli olmadığını söyleyen Deivid, şöyle konuştu: "Bence Chelsea'de konsantre bozukluğu var. Mourinho takımın başındayken oyuna daha hakimdiler, ne istediklerini bilerek sahaya çıkıyorlardı. Şimdi ise saygı ve prestijlerini yitirdiler. Formda değiller ve biz bundan faydalanmalıyız. Chelsea milyoner bir takım, büyük bir takım, bu yüzden sorumlulukları var. Biz oraya gidip oyunumuzu oynayacağız ve umarım İstanbul'a istediğimiz sonuçla döneceğiz."