Oskiyapim-AntuYaSo
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Oskiyapim-AntuYaSo

Paylasım web sitesi

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Zico'nun en büyük hayali

2 posters
YazarMesaj
Admin
Admin
Admin
Admin

Tesekkür : 0

Zico'nun en büyük hayali Empty
MesajKonu: Zico'nun en büyük hayali   Zico'nun en büyük hayali EmptySalı Nis. 08, 2008 4:36 am

Zico'nun en büyük hayali
A.A. 8 Nisan 2008
Zico'nun en büyük hayali
Fenerbahçe'nin Brezilyalı teknik direktörü Zico, hayalinin İngiltere veya İspanya ligindeki takımlardan birinde teknik direktörlük yapmak olduğunu söyledi.

İspanya'nın Marca gazetesinde bugün yayımlanan demecinde Zico, sezon sonunda Fenerbahçe ile sözleşmesinin biteceğinin hatırlatılması üzerine “Dünya futbolunun başında olan İngiltere ve İspanya'da bir gün teknik direktörlük yapmak her teknik adamın rüyasıdır. La Liga'da yaşanan futbol hoşuma gidiyor. Fenerbahçe'ye de teşekkür etmek istiyorum. Onlar, kalmam için görüşmeleri tamamlamamızı istiyorlar” dedi.

Teknik direktör olarak kendisine en fazla etki eden ismin Tele Santana olduğunu ifade eden Zico ayrıca, Brezilya Futbol Federasyonu'nun başında Ricardo Teixeria olduğu sürece Brezilya Milli Takımı'nın başına geçme olasılığı olmadığını söyledi.

Bu arada Zico, teknik direktörlükte özelliklerini şöyle anlattı: “Her zaman golün arkasında gidiyorum. Eğer gol atmazsan maçı kazanamazsın. İkinci olarak çalışmayı ve futbolcular arasındaki güvene büyük önem veriyorum. Kişisel beceriyi geliştirerek, takımı iyileştiriyorum.”

Brezilyalı teknik adam, Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe'ye güveninin İnter'i yendikleri maçta başladığını belirterek, “Sadece kazanmaktan dolayı değil, oyun stilimizden. Daha sonra biliyorsun ki elemelerde her şey olabilir” şeklinde konuştu.
https://oskiyapim.yetkin-forum.com
mc.sinan
administrateur
administrateur

Tesekkür : 0

Zico'nun en büyük hayali Empty
MesajKonu: Geri: Zico'nun en büyük hayali   Zico'nun en büyük hayali EmptySalı Nis. 08, 2008 7:31 am

paylasım için tesekkürler:d

Zico'nun en büyük hayali
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-