Oskiyapim-AntuYaSo
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Oskiyapim-AntuYaSo

Paylasım web sitesi

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, 0-0 berabere kaldıkları Gaziantepspor maçından sonra kadro pişmanlığını ilginç bir şekilde dile getirdi.

YazarMesaj
mc.sinan
administrateur
administrateur

Tesekkür : 0

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, 0-0 berabere kaldıkları Gaziantepspor maçından sonra kadro pişmanlığını ilginç bir şekilde dile getirdi. Empty
MesajKonu: Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, 0-0 berabere kaldıkları Gaziantepspor maçından sonra kadro pişmanlığını ilginç bir şekilde dile getirdi.   Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, 0-0 berabere kaldıkları Gaziantepspor maçından sonra kadro pişmanlığını ilginç bir şekilde dile getirdi. EmptyPtsi Mart 31, 2008 12:04 am

Takımın ortaya koydugu performastan memnun olmasının mümkün olmadığını belirten Feldkamp, ''Bu maçtan hiçbir şekilde memnun olamayız. Maçta kendimizi hiçbir zaman bulamadık. Servet'i ilk yarıda orta sahada oynattım; çünkü rakip tek forvetle oynar diye düşündüm. Orta saha kalabalık olacaktı, burada Mehmet Topal ve Servet'le topları kapıp ileri aktarmaktı. Hakan Şükür, Lincoln ve Ümit Karan'dan daha çok baskı bekliyordum ama bunları da yapamadık.'' dedi.

Bir basın mensubunun, "Galatasaray çok rahat gol pozisyonu buluyordu şimdi neden zorlanıyor?" şeklindeki sorusuna Feldkamp, ''Sezon başında çok iyiydik, doğru; fakat şimdi ne kanatlardan iyi ortalar yapabiliyoruz ne de iyi pas yapabiliyoruz. Bu maçta orta sahayı kalabalık tutup, top kazanmayı istedik olmadı. Sabri'nin kanadından istediğimiz bindirmeleri yapamadık.'' diye cevap verdi.

Nonda'nın neden kadro dışı bırakıldığının sorulması üzerine ise Feldkamp, ''Nonda, gittiği Milli Takım kampından perşembe günü gelmesi gerekirdi; fakat cuma günü geldi. Biz böyle bir durumu kabullenemeyiz. Kendi federasyonları kalmalarını istemiş, biz bunu kabul edemeyiz. Bu yüzden de kadroya almadım.'' şeklinde cevap verdi.

Feldkamp, Servet'in orta sahaya alınmasıyla ilgili olarak ise, ''Hakan Şükür, Lincoln, Ümit Karan ve Ayhan gibi ofansif oyuncuların arkasında iyi bir defansif oyuncu bulundurmak için Servet'i oynattım. Defansı rahatlatmak istedim.'' derken, "90 dakikayı yeniden oyna deseler yine aynı 11'le çıkar mısınız?" sorusuna da, ''Hayır, aynı 11'le çıkmam; çünkü oynadık ve kazanamadık. Bir hata olduğunu gördüm, bunu tekrarlamam.'' dedi.

Feldkamp, Hakan Şükür'ün, devam etmek istemesiyle ilgili açıklamasına sevindiğini belirtirken, oyuncu değişiklikleriyle ilgili olarak ise, ''Song'un eski sakatlığı nüksetti. Emre'nin sarı kartı vardı ve riskli bir mevkide oynuyordu. Mehmet Topal da yorgun olduğu için oyundan aldım. Defansın yorgun ve sakatsa gol yeme riskiniz artar. Biz de bunu düşünerek değişiklikler yaptık.'' açıklamasını yaptı.

"Adnan Polat'ın 'hoca, teknik danışman olacak' açıklaması takımı etkiledi mi?" sorusuna da Feldkamp, ''Bunun yapılması çok doğru bir şey. Oyuncular şunu biliyorlar; teknik adam olmasam da takımı şekillendirmede etkili olduğumu biliyorlar. Bizim hedefimiz belli, düşüncelerimizi de açık seçik belli ettik. Oyuncularımız da kimin gideceğini kimin geleceğini biliyorlar. Bu takıma yarar verir.'' dedi.

"Lincoln'ü istemediğiniz doğru mu?" sorusuna cevap vermeyen Feldkamp, Beşiktaş-Fenerbahçe maçındaki küfürlerle ilgili soruya ise, ''Adalet istiyoruz. Bunu da başkaları verdiği için istiyoruz. Futbol Federasyonu ile ilgili bir açıklamam olmaz, olmadı da. Umarım bizim taraftarlarımız bugün küfür etmemişlerdir.'' diyerek, Ankaraspor maçı nedeniyle seyircisiz oynama cezası almalarının doğru olmadığını tekrar dile getirdi.

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, 0-0 berabere kaldıkları Gaziantepspor maçından sonra kadro pişmanlığını ilginç bir şekilde dile getirdi.
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-